Voor wie ?

Erge fysieke klachten? Een beetje of haast niet?

Je herkent het vast wel. Afhankelijk van waar je je bevindt op de gezondheid/ziekte balans ervaar je in mindere of meerdere mate ook mentaal en emotioneel ongemak. En je merkt of vermoedt een samenspel tussen fysieke, mentale en emotionele gezondheid…

Die belastende emoties en gedachten...

Is daar niet iets voor ???!!

Pfff... negatieve gevoelens en gedachten kunnen flink in de weg zitten. Je fysieke klacht verergert erdoor, of die aanhoudende negatieve gemoedstoestand zorgt sluipenderwijs voor lichamelijke bezwaren als hoofdpijn, slaapproblemen, angst...Kan ook dat je niet ziek bent maar vooral last hebt van bijvoorbeeld faalangst, willen overpresteren, jezelf onder druk zetten.. Tenslotte: misschien ben je gewoonlijk gezond maar voel je je op dit moment niet helemaal jezelf en vrees je ziek te worden...Daar moet toch iets helpends voor zijn ?

 

 

 

 

Van klacht naar kracht!

Gelukkig is er wat te doen: vertrouw op de pure kracht van Bach bloesem remedies én die van jezelf. Met Bach bloesem remedies kietel je als het ware je eigen levenskracht. Zo help je jouw innerlijk potentieel vrij te maken wanneer niet helpende gevoelens en gedachten deze blokkeren. Dus...iedereen die toe is aan het ervaren van meer mentale en emotionele gezondheid...vertel me je klacht dan bepalen we de remedie van je kracht!

INFO & AFSPRAAK