Voor wie ?

Erge fysieke klachten? Een beetje of haast niet?

Je herkent het vast wel. Afhankelijk van waar je je bevindt op de gezondheid/ziekte balans ervaar je in mindere of meerdere mate ook mentaal en emotioneel ongemak. En je merkt of vermoedt een samenspel tussen fysieke, mentale en emotionele gezondheid…

Die belastende fysieke klachten, emoties en gedachten...

Is daar niet iets voor ???!!

Pfff... negatieve gevoelens en gedachten kunnen flink in de weg zitten. Je fysieke klacht verergert erdoor, of die aanhoudende negatieve gemoedstoestand zorgt sluipenderwijs voor lichamelijke bezwaren als hoofdpijn, STRESS, slaapproblemen, BURN-OUT, angst, SOMBERHEID...Fysieke klachten op hun beurt kunnen zorgen voor tal van mentale en emotionele ongemakken....Daar moet toch iets helpends voor zijn ?


Bekijk: video Bach bloesem consult

Van klacht naar kracht!

Gelukkig is er wat te doen: vertrouw op de pure kracht van de natuur én die van jezelf. Met therapie van KernKracht kietel je als het ware je eigen levenskracht wanneer fysieke ongemakken en niet helpende gevoelens of gedachten jouw vermogen tot zelfherstel blokkeren. Dus...iedereen die toe is aan het ervaren van meer lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid...vertel me je klacht dan bepalen we de remedie van je kracht

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit de volgende 2 opties:

Bach bloesem consult - € 49 - emotionele/mentale ingang; werkt door op de lichamelijke gezondheid, laagdrempelig: optie online, vaak 1-3 keer nodig.

Overig aanbod / Natuurgeneeskunde - lichamelijke ingang; werkt door op de mentale/emotionele gezondheid, in de praktijk, vaak 4-5 keer nodig.