Voor wie ?

Lichaam, Ziel en Geest?

Je herkent het vast wel: afhankelijk van waar je je bevindt op de gezondheid en ziekte balans ervaar je, naast fysieke klachten, in mindere of meerdere mate ook mentaal en emotioneel ongemak (en vice versa). In andere woorden: je ervaart dat er een samenhang is tussen fysieke, mentale en emotionele gezondheid…

Die belastende fysieke klachten, emoties en gedachten...

Is daar niet iets voor ???!!

Pfff... negatieve gevoelens en gedachten kunnen flink in de weg zitten. Ze verergeren je fysieke klacht of zorgen sluipenderwijs zelfs voor het ontstaan van bijvoorbeeld hoofdpijn, stress, slaapproblemen, burn-out, angst, somberheid...Fysieke klachten op hun beurt kunnen zorgen voor tal van mentale en emotionele ongemakken....Daar moet toch iets helpends voor zijn ?

 

Aandacht voor het geheel

Gelukkig is er wat te aan doen: vertrouw op de pure kracht van de natuur én die van jezelf. De therapie van KernKracht is holistisch. Dat wil zeggen dat er aandacht is voor het geheel van lichaam, ziel en geest. Hiermee kietel je als het ware je eigen levenskracht en creëer je een kans voor een evenwichtiger gezondheid. Dus...iedereen die toe is aan het ervaren van meer lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid...vertel me je klacht, dan onderzoeken we de samenhang en stimuleren je kracht.

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit: 
Consult - Ziel & Geest  mentaal startpunt, werkt door i.h. lichaam
Consult - Lichaam  fysiek startpunt, werkt door in ziel & geest