Voor wie ?

Veel verantwoordelijkheden….

Mijn cliëntengroep bestaat merendeels uit mannen en vrouwen met veel verantwoordelijkheden op het werk en/of thuis. Het ervaren van (teveel) stress of zelfs burn-out klachten leidt ertoe dat men op zoek gaat naar manieren voor het realiseren van meer ontpanning, energie en gezondheid. Ook de wens om preventief te werken aan de balans tussen lichaam, ziel en geest en zo de gezondheid te bevorderen zie ik regelmatig voorbij komen.

 

Je wilt wat gaan doen aan je klachten...

Waarom bij mij ?

Omdat ik je help te vertrouwen op de pure kracht van de natuur én die van jezelf. Met een holistische aanpak waarbij er aandacht is voor de samenhang tussen lichaam, ziel en geest kietel je als het ware je eigen levenskracht. Hiermee schep je de mogelijkheid om op krachten te komen en de uitputting aan te pakken. Zo kun je meer energie, geluk, ontspanning én gezondheid gaan ervaren.

Ik bied de mogelijkheid om op een natuurlijke manier, in een vertrouwde en professionele omgeving te werken aan jouw herstel herbronning en gezondheidsdoelen.

Ander perspectief

Heb je behoefte aan een ander perspectief en wil je meer gezondheid, geluk en energie ervaren op een natuurlijke manier ? Ik kan je daarmee helpen. Vertel me daarom je klacht, dan onderzoeken we de samenhang en stimuleren je kracht!

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit: 
Consult - Ziel & Geest  mentaal startpunt, werkt door i.h. lichaam
Consult - Lichaam  fysiek startpunt, werkt door in ziel & geest