Voor wie ?

Veel verantwoordelijkheden

En stress, burn-out en vitaliteitsverlies op de loer…

Mijn cliëntengroep heeft over het algemeen veel verantwoordelijkheden op het werk en/of thuis. Het ervaren van (teveel) stress of zelfs burn-out klachten leidt ertoe dat men op zoek gaat naar manieren voor het realiseren van meer ontpanning, energie en gezondheid.

Ook vitaliteitsbevordering, bijvoorbeeld na ziekte, en de wens om preventief te werken aan de balans tussen lichaam, ziel en geest, zijn redenen voor een behandeling.

Wat kan jij gebruiken voor een betere gezondheid, meer ontspanning, meer energie etc. ?

 

Je wilt wat gaan doen aan je klachten...

Waarom bij mij ?

Omdat ik je help te vertrouwen op de pure kracht van jezelf én de natuur. Met een holistische kijk is er aandacht voor de relatie tussen lichaam, ziel en geest en stimuleer je je eigen levenskracht. Zou kan je inzicht verwerven, op krachten komen en de uitputting aanpakken. Doel is om te komen tot meer energie, vitaliteit, geluk, ontspanning én dus gezondheid.

Ik bied de mogelijkheid om op een natuurlijke holistische manier en in een vertrouwde, professionele omgeving te werken aan jouw herstel en gezondheidsdoelen.

Ander perspectief

Heb je behoefte aan een ander perspectief en wil je weer tot je kernkracht komen ? Ik help je vaardig op weg van klacht naar kracht met een  consult op afstand en/of een consult in de praktijk. Het consult op afstand heeft een mentaal, emotioneel vertrekpunt welke doorwerkt in het lichaam en consult in de praktijk is een mix van natuurgeneeskunde, gesprekken en lichaamswerk.

Kosteloos oriëntatiegesprek, 15 min.

Boek nu