Veel verantwoordelijkheden

En stress, burn-out en vitaliteitsverlies op de loer…

Mijn cliëntengroep heeft over het algemeen veel verantwoordelijkheden op het werk en/of thuis. Het ervaren van (teveel) stress of zelfs burn-out klachten leidt ertoe dat men op zoek gaat naar manieren voor het realiseren van meer ontpanning, energie en gezondheid.

Ook vitaliteitsbevordering, bijvoorbeeld na ziekte, en de wens om preventief te werken aan de balans tussen lichaam, ziel en geest, zijn redenen voor een behandeling.

 

Je wilt je vitaler gaan voelen...

Waarom bij mij ?

Bij mij kun je exclusief en holistisch werken aan je gezondheid in een vertrouwde, professionele omgeving. Met een holistische kijk is er aandacht voor de relatie tussen lichaam, ziel en geest en stimuleer je je eigen levenskracht. Zo kan je inzicht verwerven, op krachten komen en de uitputting aanpakken. Doel is om te komen tot meer, vitaliteit, geluk, ontspanning én daarmee gezondheid.

Ander perspectief

Heb je behoefte aan een ander perspectief en exclusieve aandacht voor grotere ontspanning en vitaliteit ? Ik help je vaardig op weg van klacht naar kracht met een consult op afstand en/of een consult in de praktijk. Het consult op afstand heeft een mentaal, emotioneel vertrekpunt welke doorwerkt in het lichaam en consult in de praktijk is een mix van natuurgeneeskunde, gesprekken en lichaamswerk.

Oriëntatiegesprek

BOEK NU