Holistische zorg bij stress en burn-out & algehele vitaliteitsbevordering

Als gedegen opgeleid en geregistreerd lichaamsgericht- en natuurgeneeskundig therapeut met jaren kennis en ervaring bied ik je een stevige basis om op voort te borduren. 

Exclusieve aandacht voor lichaam, ziel én geest

Puttend uit een reservoir van *natuurgeneeskundige therapieën, lichaamsgericht werken en holistische counseling help ik jou om verlichting van en inzicht in stress en burn-out klachten te verkrijgen of je algehele vitaliteit te bevorderen, bijvoorbeeld na ziekte.

* O.a. cupping, lichaamsreiniging methoden, fytotherapeutisch advies, geneeskrachtige compressen, leefstijl- en voedingsadviezen.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de ernst van je klachten en snelheid van je herstel zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Als richtlijn kan je het volgende stellen: milde tot matige stressklachten 3-6 behandelingen. Burn-out 8-12 behandelingen.

‘In de aandacht voor het geheel...
daar gebeurt het’

Maar hoe dan ?

Daarover weinig mysterieus, maar gewoon met een nuchtere blik aan de slag met jouw KernKracht. Het helpt als stress, burn-out of andere vitaliteitsklachten herkend en erkend worden, samen met vaak voorkomende emoties en gedachten zoals: gevoelens van uitputting, distantie en verminderde competentie. De lichaamseigen geneeskracht die hiermee vrijgespeeld wordt, komt dan beschikbaar voor herstel en een betere balans.

Kort gezegd is het doel dat je spanning los kan laten, energie en gezondheid terug op kan bouwen terwijl stress-, burn-out of andere oorzaken van vitaliteitsverlies afnemen.

Het consult omvat een gesprek en/of 1 behandeloptie: Massagetherapie, (voet)Reflexzonemassage, +Breuss massage, +Cupping massage,+Warm gembercompres, +Bach bloesem therapie. Bij 2 of meer behandelopties is elke behandeloptie met een + tegen meerprijs. Een gepersonaliseerd *kruidenrecept, *natuurgeneeskundig leefstijladvies of kort ad hoc advies tussendoor vallen onder aanvullend advies. 

* Optioneel geadviseerde voedingssupplementen of kruidenmiddelen zijn niet bij de consultprijs of het aanvullend advies inbegrepen. 

Of kies voor een consult op afstand

 

Tarief & Tijdsduur:                   

Oriëntatie consult

Budget €65

45 minuten

 • Bach bloesem

  Basistraject

  p.o.a.

  4x 75 minuten

  • 1 Intake 3 consult

   + Behandelopties

   15

   Per stuk i.c.m consult

   • Bij 2+ opties

    Aanvullend advies

    vanaf €25

    Voor cliënten vd praktijk

    • o.a Receptuur
     Bach bloesem online - Crab Apple - Praktijk KernKracht
     1

     Oriëntatie consult

     Wat is Bach bloesem? Lees het GezondNU dossier en weet wat u kan verwachten bij een oriëntatieconsult

     Check nu de beschikbaarheid van het oriëntatieconsult, het basistraject of plan een kennismakingsgesprek

     Intake consult en Aanvullend advies: IDEAL VOORAF - Vervolgconsulten: PIN
     De behandelingen worden deels vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. De praktijk declareert op 1 van de volgende behandelcodes: 24005_Algemene natuurgeneeskunde, 24017_Massagetherapie, 24009_Reflexzonetherapie. Wil je gebruik maken van je aanvullende zorgverzekering check dan altijd vóóraf je polisvoorwaarden en/of je zorgverzekeraar welke zorg en zorgcodes binnen jouw pakket vallen en koppel dit met me terug voordat we starten.

     De praktijk