Consult in de praktijk

Holistische zorg bij stress en burn-out & algehele vitaliteitsbevordering

Als gedegen opgeleid en geregistreerd lichaamsgericht- en natuurgeneeskundig therapeut met 17 jaar kennis en ervaring bied ik je een stevige basis om op voort te borduren. 

Aandacht voor lichaam, ziel én geest

Verwerkt in een *mix van natuurgeneeskundige therapieën, lichaamsgericht werken en holistische counseling help ik jou om verlichting van en inzicht in stress en burn-out klachten te verkrijgen of je algehele vitaliteit te bevorderen, bijvoorbeeld na ziekte.

* Onder andere reinigingsremedies, fytotherapie, geneeskrachtige compressen, leefstijl- en voedingsadviezen.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de ernst van je klachten en snelheid van je herstel zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Als richtlijn kan je het volgende stellen: milde tot matige stressklachten 3-6 behandelingen. Burn-out 8-12 behandelingen.

‘In de aandacht voor het geheel...
daar gebeurt het’

Maar hoe dan ?

Daarover weinig mysterieus, maar gewoon met een nuchtere blik aan de slag met jouw KernKracht. Het helpt als de stress-, burn-out of andere vitaliteitsklachten herkend en erkend worden, samen met de emoties en gedachten (zoals gevoelens van uitputting, distantie en verminderde competentie) die vaak optreden. De lichaamseigen geneeskracht die hiermee vrijgespeeld wordt, komt dan beschikbaar voor herstel en een betere balans.

Kort gezegd is het doel dat je spanning los kan laten, energie en gezondheid terug op kan bouwen terwijl stress-, burn-out of andere oorzaken van vitaliteitsverlies afnemen.

Gestoeld op een stevige basis van lichaamsgerichte, natuurgeneeskundige en gespreksvaardige kennis en ervaring begeleid ik je zo op weg naar een betere gezondheid.

Of kies voor een consult op afstand

 

Tarief & Tijdsduur:                   

De consulten à € 85 betaal je per keer via PIN in de praktijk of via VOORAF OVERMAKEN.
De behandelingen zijn primair gericht op welke zorg voor jou als persoon nodig is. Het kan een methode, of mix van verschillende methoden zijn waarvoor vergoeding deels mogelijk is uit het aanvullende pakket op basis van: Massagetherapie code 24017, Reflexzonetherapie code 24009, Algemene natuurgeneeskunde code 24005 of Fytotherapie code 24001. Check hiervoor altijd vóóraf je polisvoorwaarden en/of je zorgverzekeraar.

De praktijk