Consult in de praktijk

Holistische zorg bij stress en burn-out & algehele vitaliteitsbevordering

Als gedegen opgeleid en geregistreerd lichaamsgericht- en natuurgeneeskundig therapeut met jaren kennis en ervaring bied ik je een stevige basis om op voort te borduren. 

Aandacht voor lichaam, ziel én geest

Puttend uit een reservoir van *natuurgeneeskundige therapieën, lichaamsgericht werken en holistische counseling help ik jou om verlichting van en inzicht in stress en burn-out klachten te verkrijgen of je algehele vitaliteit te bevorderen, bijvoorbeeld na ziekte.

* O.a. cupping, lichaamsreiniging methoden, fytotherapie advies, geneeskrachtige compressen, leefstijl- en voedingsadviezen.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van de ernst van je klachten en snelheid van je herstel zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Als richtlijn kan je het volgende stellen: milde tot matige stressklachten 3-6 behandelingen. Burn-out 8-12 behandelingen.

‘In de aandacht voor het geheel...
daar gebeurt het’

Maar hoe dan ?

Daarover weinig mysterieus, maar gewoon met een nuchtere blik aan de slag met jouw KernKracht. Het helpt als de stress-, burn-out of andere vitaliteitsklachten herkend en erkend worden, samen met de emoties en gedachten (zoals gevoelens van uitputting, distantie en verminderde competentie) die vaak optreden. De lichaamseigen geneeskracht die hiermee vrijgespeeld wordt, komt dan beschikbaar voor herstel en een betere balans.

Kort gezegd is het doel dat je spanning los kan laten, energie en gezondheid terug op kan bouwen terwijl stress-, burn-out of andere oorzaken van vitaliteitsverlies afnemen.

Gestoeld op een stevige basis van lichaamsgerichte, *natuurgeneeskundige en gespreksvaardige kennis en ervaring begeleid ik je zo op weg naar een betere gezondheid

* Optioneel geadviseerde voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen en dieet-of leefstijlinterventies zijn niet bij de consultprijs inbegrepen. Het consult omvat standaard een gesprek en/of massagetherapie. Extra, uitgebreide + behandelopties zijn tegen meerprijs.

Of kies voor een consult op afstand

 

Tarief & Tijdsduur:                   

Intake & vervolg

85

Consult 60 minuten

  • Stress, Burn-out of Uitputting anders

Vervolg beknopt

55

Consult 30 minuten

  • Lichte stressklachten, Terugvalpreventie

+ Behandelopties

10

Per stuk i.c.m. consult

  • o.a Cupping, Bloesem mix, Kompres

Kort overleg

14

Voor cliënten vd praktijk

  • Klein tussentijds advies, Receptuur(herhaal)

Intake consult

Check nu beschikbaarheid en mogelijkheden
Het eerste consult betaal je vooraf via een IDEAL betaallink. Vervolgconsulten betaal je met PIN ter plekke of vooraf via een IDEAL betaallink. Kort overleg betaal je vooraf via een IDEAL betaallink.
De behandelingen zijn primair gericht op welke zorg voor jou als persoon nodig is. Het kan een methode, of mix van verschillende methoden zijn waarvoor vergoeding deels mogelijk is uit het aanvullende pakket op basis van: Massagetherapie code 24017, Reflexzonetherapie code 24009, Algemene natuurgeneeskunde code 24005 of Fytotherapie code 24001. Check hiervoor altijd vóóraf je polisvoorwaarden en/of je zorgverzekeraar.

De praktijk