Hoe behandel ik?

Combineren van krachten

De kracht van de natuur. De kracht van jezelf. Door die twee te combineren haal ik het beste in jou naar boven. In de ontspanning, daar gebeurt het. Dus zorg ik voor een veilige, relaxte sfeer waarin we steeds een stukje dieper kunnen gaan. Zodat je eigen kracht, verstopt in de kern van je wezen, weer naar buiten kan komen. Weer vrij kan stromen en groeien.

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit de volgende 2 opties:

Bach bloesem consult – emotionele en mentale ingang die ook doorwerkt op het lichaam, laagdrempelig, kan ook vanuit huis, vaak korter (2-3 keer) durend.

Overig aanbod /natuurgeneeskunde – lichamelijke ingang die ook mentaal en emotioneel doorwerkt, in de praktijk, vaak langer (4-5 keer) durend.

 

 

‘Mensen hoop geven, maar
wel op een nuchtere manier’

Daarnaast gebruik ik graag humor om licht en lucht te krijgen in meer beladen onderwerpen. Van nature ben ik een hoopvol, enthousiast, gedreven, nauwgezet en betrokken persoon. Dit komt zeker ook in mijn werk tot uitdrukking. Ik probeer mensen hoop mee te geven, maar wel op een nuchtere manier. Niet al teveel gezweef, geen vage beloftes aan gouden bergen, maar samen met jou concreet aan de slag met de krácht die al in je zit.

Bekijk: video Bach bloesem consult

Kwalificaties

Akademie voor Natuurgeneeskunde Hippocrates, Bloemendaal 2006

  • Natuurgeneeskundig- en fytotherapeut (geregistreerd)
  • Lichaamsgericht therapeut (geregistreerd)

The Bach International Education Program, The Bach Centre 2006

  • Bach bloesem consulent (geregistreerd)

Open Universiteit Nederland

  • Psychologie, in opleiding