Hoe behandel ik?

Combineren van krachten

De kracht van de natuur. De kracht van jezelf. Door die twee te combineren én aandacht te hebben voor het geheel van lichaam, ziel en geest haal ik het beste in jou naar boven. In de aanvaarding, de ontspanning, daar gebeurt het. Dus zorg ik voor een veilige, relaxte sfeer waarin we steeds een stukje dieper kunnen gaan. Zodat je eigen kracht, verstopt in de kern van je wezen, weer naar buiten kan komen. Weer vrij kan stromen en groeien.

NB Wanneer je nieuw bent in de praktijk is de beste start een kort traject van 3 behandelingen, aan te vullen met meer naar behoefte.

‘Mensen hoop geven, maar
wel op een nuchtere manier’

Daarnaast gebruik ik graag humor om licht en lucht te krijgen in meer beladen onderwerpen. Van nature ben ik een hoopvol, enthousiast, gedreven, nauwgezet en betrokken persoon. Dit komt zeker ook in mijn werk tot uitdrukking. Ik probeer mensen hoop mee te geven, maar wel op een nuchtere manier. Niet al teveel gezweef, geen vage beloftes aan gouden bergen, maar samen met jou concreet aan de slag met de krácht die al in je zit.

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit:
Consult - Ziel & Geest  
emotioneel/mentaal startpunt, werkt door i.h. lichaam
Consult - Lichaam  
fysiek startpunt, werkt door in ziel & geest

Kwalificaties

Akademie voor Natuurgeneeskunde Hippocrates, Bloemendaal 2006

  • Natuurgeneeskundig- en fytotherapeut (geregistreerd)
  • Lichaamsgericht therapeut (geregistreerd)

The Bach International Education Program, The Bach Centre 2006

  • Bach bloesem consulent (geregistreerd)

Open Universiteit Nederland

  • Psychologie, in opleiding