Consult op afstand

Mentale steun bij stress en burn-out

Beeldbellen of bellen

Wat “wringt” er in jouw situatie? Wat zijn de zaken waar je “leeg op loopt”, doodmoe van wordt, cynisch, boos, verdrietig, onzeker over bent, je schuldig over voelt, geen grenzen stelt, etc ? Alle gevoelens en gedachten mogen er zijn.

Via een categorisatiesysteem worden beperkende emoties en gedachten gekoppeld aan natuurlijke remedies, welke persoonsspecifieke ondersteuning bieden voor het te boven komen van voornoemde. Jouw unieke remediemix, ter inname, krijg je thuisgestuurd.

Aantal behandelingen:

Afhankelijk van de ernst van je klachten en snelheid van je herstel zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Als richtlijn kan je het volgende stellen: milde tot matige stressklachten 3-6 behandelingen. Burn-out 8-12 behandelingen.

Het systeem van dokter Edward

Wat is het en hoe helpt het ?

Achtendertig remedies van voornamelijke bloesems van wilde bomen, struiken en planten komen elk specifiek overeen met één alledaagse menselijke emotie. Er zijn meer dan 200 miljoen combinaties mogelijk.

Ze brengen rust en harmonie doordat ze onze natuur verheffen, zoals bijvoorbeeld gebeurt met het luisteren naar mooie muziek. Dit kan een positief effect hebben op het verminderen of verdwijnen van negatieve gevoelens, gedachten of gedragspatronen. Als gevolg hiervan houdt het lichaam meer energie over voor gezondheidsprocessen.

Ook zijn ze 100% natuurlijk, volkomen onschadelijk, geven ze absoluut geen bijwerkingen, zullen ze nooit interacties hebben met andere medicatie of behandelvormen en zijn ze geschikt voor elke leeftijd. 

Of kies voor een consult in de praktijk

Consult op afstand

55

Gesprek + ondersteunend middel

  • 30 minuten
Online betaal je vooraf met IDEAL.
Vergoeding is deels mogelijk uit het aanvullende pakket wanneer de zorgverzekeraar een bel/beeldbel consult accepteert op basis van Fytotherapie code 24001 of Algemene natuurgeneeskunde code 24005. Check hiervoor altijd vóóraf je polisvoorwaarden/zorgverzekeraar.