Oriëntatiegesprek

BOEK NU


Toe aan vitaliteit ?

Maak dan een afspraak!

KernKracht gezondheidspraktijk
Regattaweg 188, 9731 NB, Groningen


050 - 73 703 37

[email protected]

‘Holistische behandeling van stress, burn-out en algehele vitaliteitsbevordering'

Ik help je vaardig op weg van klacht naar kracht en heb verschillende mogelijkheden om dat te bereiken.

Consult op afstand: gesprek + ondersteunend middel  &  Consult in de praktijk: mix van therapieën

  Vaak gestelde vragen

  1Welke klachten behandel je ?
  Klachten veroorzaakt door stress en burn-out. Dan kun je denken aan vermoeidheids- en uitputtingsklachten, somberheid en depressie, lage weerstand, angstig voelen, piekeren, slecht slapen, weinig zelfvertrouwen, cynisme etc. Ook kun je bij mij terecht voor algehele vitaliteitsbevordering bijvoorbeeld bij uitputting na doorgemaakte ziekte.
  2Behandel je ook preventief?
  Jazeker! Door op tijd de angel uit milde stressklachten te halen, met gerichte ontspanning en gezondheidsbevordering, kun je een hoop leed voorkomen.
  3Heb je ook een online consult ?
  Het consult op afstand, inclusief persoonlijk holistisch natuurlijk middel, kan online plaatsvinden via beveiligd beeldbellen of per telefoon. Je boekt en betaalt via de website zelf een dag en tijd (staat er geen goed moment bij mail me dan), vult de formulieren digitaal in waarna deze automatisch geretourneerd worden. Na het gesprek krijg je je persoonlijke middel thuisgestuurd.
  4Hoe vaak moet ik terugkomen ?
  Ben je nieuw in de praktijk, dan is een kort traject van drie behandelingen de beste start om te kijken of ik je kan helpen. Verder hangt het onder andere af van de ernst van je klachten, hoe je reageert op de behandelingen, hoeveel tijd en geld je kan en/of wil vrijmaken voor het ondersteunen van je gezondheid etc. Vuistregel: milde tot matige stressklachten 3-6 behandelingen, burn-out 8-12 behandelingen of meer.
  5Hoe lang duurt een consult en wat kost het ?
  Een consult op afstand van 30 minuten, inclusief een persoonlijk middel, kost 55 euro. Een consult in de praktijk van 60 minuten kost 85 euro.
  6Vergoedt de zorgverzekeraar het consult ?
  Op basis van mijn lidmaatschap van beroepsvereniging de NWP en de koepelvereniging RBCZ vergoeden veel zorgverzekeraars vaak een deel van de consultkosten vanuit het aanvullende pakket. Met betrekking tot de diensten die ik aanbied is vaak een gedeeltelijke vergoeding mogelijk op basis van Massage- en Reflexzonetherapie code 24017 en 24009. Soms is er een gedeeltelijke vergoeding mogelijk op basis van Fytotherapie code 24001 of Algemene natuurgeneeskunde code 24005. Vanzelfsprekend vermeld ik enkel die codes op de declaratie die ook daadwerkelijk overeenkomen met de zorg die volgens mijn beoordeling nodig was en geleverd is. Welke zorg voor jou vergoed wordt kun je het beste vóóraf nakijken in je polisvoorwaarden of navragen bij je zorgverzekeraar. Voor een snelle eerste check, waar geen rechten aan ontleend kunnen worden, kun je kijken op de overzichtspagina vergoedingen van mijn beroepsvereniging:https: //www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.html
  7Ben je een charlatan ?
  Nee dat ben ik niet. Om mijn vak uit te oefenen heb ik een zeer gedegen vierjarige voltijdsopleiding op hbo niveau gevolgd. Ik ben afgestudeerd als natuurgeneeskundige, fyto- en massagetherapeut. Om mijn professionele standaard te waarborgen ben ik aangesloten bij de oudste beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Werkende Professionals, de NWP. Deze vereniging stelt vele eisen aan de praktijkvoering waaronder b.v. nascholingsverplichting, intervisieverplichting, geheimhoudingsplicht etc.
  8Kan ik terecht voor erotiek/tantrische massage ?
  Nee dat kan niet.