Holistisch gesprek

Mentale steun bij stress en burn-out

Online of in de praktijk

Hierbij ligt de focus op waar je “op leeg loopt” en doodmoe van wordt, cynisch, boos, verdrietig, onzeker over bent, je schuldig over voelt, geen grenzen stelt, etc. Het mag er allemaal zijn. 

We gebruiken een *systeem, ontwikkeld door een Engelse arts, om deze gevoelens en gedachten te onderzoeken en concreet te benoemen. Op basis hiervan wordt een mix van natuurlijke middelen gekozen die gekoppeld zijn aan het systeem en die heel persoonsspecifiek mentale en emotionele ondersteuning kunnen bieden .

Na 2-3 weken inname van de mix evalueren we in welke mate je een betere emotionele en mentale gezondheid ervaart. Ervaar je bijvoorbeeld meer energie met een diepere vreugde en ontspanning en minder cynisme, verdriet, onzekerheid ** ?

NB Afhankelijk van de ernst van je klachten en je herstel zijn meerdere gesprekken nodig.

 

Het systeem van dokter Edward

Wat is het en hoe helpt het ?

* 7 emotiegroepen corresponderen met 38 aftreksels van voornamelijk bloemen. De aftreksels kunnen in meer dan 200 miljoen combinaties worden gerangschikt en zo worden afgestemd op de persoon. Ze brengen rust en harmonie doordat ze onze natuur verheffen. Net zoals bijvoorbeeld gebeurt met het luisteren naar mooie muziek. Negatieve gevoelens, gedachten en gedragspatronen verminderen of verdwijnen hierdoor terwijl gezondheid groter kan worden.

De aftreksels zijn 100% natuurlijk, volkomen onschadelijk, geheel veilig, geven absoluut geen bijwerkingen, zullen nooit interacties hebben met andere medicatie of behandelvormen en zijn tenslotte geschikt voor elke leeftijd. 

**Lichamelijk herstel, welbevinden en ziektepreventie worden hierdoor ook bevorderd.

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je ook kiezen uit:
Therapeutische massage   fysiek startpunt, werkt door in ziel & geest

Holistisch gesprek

82,50

Mentale steun bij stress & burn-out

  • 45 minuten

Betalingsmogelijkheden: PIN, BANK vooraf
Vergoeding; deels mogelijk uit het aanvullende zorgpakket , zie je polisvoorwaarden

Mijn behandelingen zijn geen afwijzing op of afbreuk aan noodzakelijke behandelingenin de reguliere gezondheidszorg, maar een aanvulling. Voel je die power?