Wie ben ik?

Daniël Nelck

Het afstemmen op mensen. Het aanvoelen van wat er zich van binnen op een dieper niveau afspeelt en vaak van invloed is op de klachten die zich aan de oppervlakte manifesteren. Tijdens mijn opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde merkte ik dat ik al snel een idee krijg van wat er onderhuids bij iemand verstopt zit. Dit helpt me om te bepalen welke koers er het beste gevaren kan worden qua behandeling.

‘Mensen hoop geven, maar
wel op een nuchtere manier’

Daarnaast gebruik ik graag humor om licht en lucht te krijgen in meer beladen onderwerpen. Van nature ben ik een hoopvol, enthousiast, gedreven, nauwgezet en betrokken persoon. Dit komt zeker ook in mijn werk tot uitdrukking. Ik probeer mensen hoop mee te geven, maar wel op een nuchtere manier. Niet al teveel gezweef, geen vage beloftes aan gouden bergen, maar samen met jou concreet aan de slag met jouw KernKracht naar gezondheid.

PS  Ga gelijk (online) aan de slag met een  MIND consult . Een laagdrempelig en effectief begin!

Kwalificaties

Akademie voor Natuurgeneeskunde Hippocrates (Bloemendaal, 2006)

  • Natuurgeneeskundig- en fytotherapeut,
  • Lichaamsgericht therapeut

The Bach International Education Program (Mount Vernon, 2006)

  • Bach bloesem consulent

Open Universiteit Nederland

  • Psychologie, in opleiding