Therapeutische massage

Fysieke steun bij stress en burn-out

Als gedegen opgeleid en geregistreerd lichaamsgericht- en natuurgeneeskundig therapeut met 17 jaar kennis en ervaring bied ik je een stevige basis om op voort te borduren. Verwerkt in verschillende massage- en focustechnieken, help ik jou om verlichting van en inzicht in stress en burn-out klachten te verkrijgen.

Natuurgeneeskunde

Leefstijladviezen, counseling, voedingsgerichte handvatten, geneeskrachtige kruiden en kompressen kunnen aanvullend worden ingezet bij het stimuleren van jouw “kernkracht”.

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je ook kiezen uit:
Holistisch gesprek  emotioneel/mentaal startpunt, werkt door i.h. lichaam

‘In de ontspanning...
daar gebeurt het’

Maar hoe dan ?

Daarover weinig mysterieus, maar gewoon met een nuchtere blik aan de slag met jouw KernKracht. Herkennen en erkennen van stress- en burn-out klachten, met de emoties en gedachten die daarbij horen, is belangrijk. De lichaamseigen geneeskracht die hiermee vrijgespeeld wordt, komt dan beschikbaar voor herstel en een betere balans.

Kort gezegd is het doel dat je spanning los kan laten, energie en vitaliteit terugkrijgt en de stress- en burn-out klachten afnemen.

Gestoeld op een stevige basis van lichaamsgerichte en natuurgeneeskundige kennis en ervaring begeleid ik je zo op weg naar een betere gezondheid.

NB Afhankelijk van de ernst van je klachten en je herstel zijn meerdere behandelingen nodig.

Betalingsmogelijkheden: PIN, BANK vooraf
Vergoeding; deels mogelijk uit het  aanvullende zorgpakket, zie je polisvoorwaarden
.

Mijn behandelingen zijn geen afwijzing op of afbreuk aan noodzakelijke behandelingen in de reguliere gezondheidszorg, maar een aanvulling. Voel je die power?

De praktijk