Overig aanbod

Natuurgeneeskunde

Als allround opgeleid en geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut met jarenlange kennis en ervaring bied ik je een stevige basis om op voort te borduren. Verwerkt in ontspannende technieken, massage(therapie), leefstijladviezen, counseling, voedingsgerichte handvatten en geneeskrachtige kruiden, die jouw KernKracht en gezondheid bevorderen, help ik jou om stress, burn-out en somberheid te boven te komen

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit de volgende 2 opties:

Bach bloesem consult – emotionele en mentale ingang die ook doorwerkt op het lichaam, laagdrempelig, kan ook vanuit huis, vaak korter (2-3 keer) durend.

Overig aanbod /natuurgeneeskunde – lichamelijke ingang die ook mentaal en emotioneel doorwerkt, in de praktijk, vaak langer (4-5 keer) durend.

 

‘In de ontspanning...
daar gebeurt het’

Maar hoe dan? Daarover weinig mysterieus, maar gewoon logisch nadenken met een nuchtere blik. Gestoeld op een stevige basis van natuurgeneeskundige kennis en ervaring en met hulp van een flink aantal technieken* begeleid ik je op weg naar een betere gezondheid. Zodat klachten verminderen of voorkomen worden en jij je weer helemaal jezelf voelt.

*  o.a. Breuss massage, voetreflexmassage(therapie), klassieke massage(therapie), Rebalancing massage(therapie), cupping massage, fytotherapie, iriscopie

Vergoeding: vanuit het aanvullende zorgpakket; zie je polisvoorwaardenBetalingsmogelijkheden: PIN, BANK vooraf

Mijn behandelingen zijn geen afwijzing op of afbreuk aan noodzakelijke behandelingen in de reguliere gezondheidszorg, maar een aanvulling. Voel je die power?

De praktijk