Overig aanbod

Natuurgeneeskunde

Als allround opgeleid en geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut met jarenlange kennis en ervaring bied ik je een stevige basis om op voort te borduren. Verwerkt in ontspannende technieken, massage(therapie), leefstijladviezen, counseling, voedingsgerichte handvatten en geneeskrachtige kruiden, die jouw KernKracht en gezondheid bevorderen, help ik jou om stress, burn-out en somberheid te boven te komen

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je kiezen uit de volgende 2 opties:

Bach bloesem consult – € 49 – emotionele/mentale ingang; werkt door op de lichamelijke gezondheid, laagdrempelig: optie online, vaak 1-3 keer nodig.

Overig aanbod / Natuurgeneeskunde – lichamelijke ingang; werkt door op de mentale/emotionele gezondheid, in de praktijk, vaak 4-5 keer nodig.

 

‘In de ontspanning...
daar gebeurt het’

Maar hoe dan? Daarover weinig mysterieus, maar gewoon logisch nadenken met een nuchtere blik. Gestoeld op een stevige basis van natuurgeneeskundige kennis en ervaring en met hulp van een flink aantal technieken* begeleid ik je op weg naar een betere gezondheid. Zodat klachten verminderen of voorkomen worden en jij je weer helemaal jezelf voelt.

*  o.a. (voet)reflexzone therapie, klassieke massagetherapie, cupping massage, Breuss massage, focussing

 

Tarief:

Natuurgeneeskunde

57

Vervolg/half consult

  • 30 minuten

Natuurgeneeskunde

85

Aanname/heel consult

  • 60 minuten

Natuurgeneeskunde

125

Extra/anderhalf consult

  • 90 minuten

Betalingsmogelijkheden: PIN, BANK vooraf
Vergoeding: beperkt mogelijk uit het  aanvullende pakket , Reflexzone/Orthomoleculair/Klassieke massage/Fytotherapie, zie polisvoorwaarden

Mijn behandelingen zijn geen afwijzing op of afbreuk aan noodzakelijke behandelingen in de reguliere gezondheidszorg, maar een aanvulling. Voel je die power?

De praktijk