Consult Ziel & Geest

Natuurgeneeskundig gesprek

Vertel me wat je dwarszit, waar je je niet blij over voelt, wat er schuurt, waar je bang voor of verdrietig over bent, waar je over twijfelt, onzeker over bent, waar je geen grenzen kan stellen of zelfvertrouwen mist, schuldig over voelt etc. Het maakt niet uit; ik luister naar je en vraag soms door om helderheid te scheppen (online of in de praktijk).

Op basis van je verhaal kiezen we één of meerdere Bach bloesemremediesvoor het mengen van een persoonlijke mix.

Na 2-3 weken inname van de mix ervaar je vaak al een betere mentale en emotionele gezondheid: bijvoorbeeld een diepere vreugde en ontspanning, meer jezelf zijn en beter in je vel zitten**

NB Eén of meer vervolgconsulten zijn vaak aan te raden om een goede balans tussen lichaam, ziel en geest voldoende sterk te maken.

 

Bach bloesem remedies?

*Zijn vloeibare plantenextracten die de balans tussen lichaam, ziel en geest bevorderen. Ze verheffen onze natuur, net zoals bijvoorbeeld gebeurt met het luisteren naar mooie muziek. Negatieve gevoelens, gedachten en gedragspatronen verminderen of verdwijnen hierdoor terwijl gezondheid de ruimte krijgt te groeien.

De remedies zijn 100% natuurlijk, volkomen onschadelijk, geheel veilig, geven absoluut geen bijwerkingen, zullen nooit interacties hebben met andere medicatie of behandelvormen en zijn tenslotte geschikt voor elke leeftijd. 

**Lichamelijk herstel, welbevinden en ziektepreventie worden hierdoor ook bevorderd.

NB Voor het aanboren van jouw KernKracht kun je ook kiezen uit:
Consult - Lichaam  fysiek startpunt, werkt door in ziel & geest

Consult Ziel & Geest

55

Weg met stress & burn-out

  • 30 minuten

Betalingsmogelijkheden: PIN, BANK vooraf
Vergoeding; deels mogelijk uit het aanvullende zorgpakket , zie je polisvoorwaarden

Mijn behandelingen zijn geen afwijzing op of afbreuk aan noodzakelijke behandelingenin de reguliere gezondheidszorg, maar een aanvulling. Voel je die power?